Betoncentrale2023-05-22T13:52:03+00:00
Betoncentrales op toplocaties
Betoncentrales op toplocaties
Centerbeton beschikt over twee volledig geautomatiseerde betoncentrales samen goed voor een capaciteit van meer dan 180 m³/uur. Dankzij de strategische ligging zijn we actief in de ruime regio Kempen.

Alle grondstoffen worden rechtstreeks aangevoerd via het kanaal en gelost met onze eigen overslagkraan. Hierdoor kan de bevoorrading van de grondstoffen blijvend gegarandeerd worden.

Uitgebreid en modern wagenpark
Uitgebreid en modern wagenpark
Centerbeton beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark. Het gevarieerd wagenpark bestaat uit 4-assers, opleggers en kippers. Ook alle soorten betonpompen (van citywerk tot giekwerk 62 meter) kunnen worden aangeboden.

Omdat Centerbeton beschikt over eigen betoncentrales, een ruim wagenpark betonmixers en een vlotte betonpompservice, wordt de stipte levering van uw stortklaar beton gegarandeerd.

BENOR-keurmerk
BENOR-keurmerk
Al onze producten worden dagelijks onderworpen aan controles door een kwaliteitsverantwoordelijke en verschillende laboranten. De controles gebeuren zowel in het eigen labo als door een onafhankelijke instantie.

Hierdoor kan Centerbeton de kwaliteit van alle producten steeds garanderen.

Duurzame betoncentrales
Duurzame betoncentrales
Centerbeton draagt bij aan een circulaire economie. Er wordt geïnvesteerd in duurzaamheid door het gebruik van recyclage-materialen. Betonpuin kan voor meer dan 95% hergebruikt worden voor de productie van secundair beton. Door het betonpuin zorgvuldig te breken en vervolgens te recycleren en te reinigen ontstaan de secundaire grondstoffen die als toeslagmateriaal gebruikt worden voor duurzaam beton.

Op vraag van onze klanten verwerken we deze materialen in diverse betonsoorten voor verscheidene toepassingen. Voor vragen en bestellingen is er steeds een vast aanspreekpunt binnen de onderneming.

Contact